Mascotte pak haas wit huren

Dit mascotte pak haas wit is van een prachtige kwaliteit en hierdoor uitermate geschikt voor de promotie van uw bedrijf of vereniging.

Ook voor open dagen van uw sportclub kunt u dit mascotte pak haas wit voordelig huren bij ons.

Mascotte pak haas wit

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer details

Dit mascotte pak haas wit bestaat uit een over-all, losse handen, overzet voeten en een los hoofd. Het hoofd kleeft door middel van klittenband aan het lichaam.

Het mascotte pak haas wit wordt standaard zonder kleding geleverd. Wilt u de haas van kleding voorzien zoals op de foto's bij Meer details, dan kunt u hier gratis gebruik van maken mits beschikbaar.

Een mascotte pak haas wit huren kunt u eenvoudig online regelen.

Per pak wordt een borg van € 50,- berekend.

 

Enkele voorbeelden van beschikbare kledingstukken. Wij tonen u hier foto's van willekeurige mascotte pak haas wit. Kledingstukken zijn kosteloos beschikbaar, echter onder voorbehoud van beschikbaarheid. Het aantal ervan is namelijk beperkt.

 

masscotte pak haas wit als vrouwtje inclusief schort en mutsascotte pak haas wit als mannetje met colbertje en rode satijnen sjaal

Mascotte pak haas wit huren online

 

U huurt het kostuum per dag. Bij het ophalen van het kostuum betaalt u een borg. Samen met ons controleert u het kostuum op beschadigingen, vlekken en compleetheid van de accessoires.

De borg voor het paashaas kostuum huren kunt u samen met de huur bij ons contant voldoen. Tevens zullen wij een kopie van uw legitimatiebewijs maken.