Mascotte pak haas donker bruin huren

Dit mascotte pak haas donkerbruin is van een prachtige kwaliteit en hierdoor uitermate geschikt voor de promotie van uw bedrijf of vereniging.

Ook voor open dagen van uw sportclub kunt u dit mascotte pak haas donkerbruin voordelig huren bij ons.

Mascotte pak haas donkerbruin

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer details

Dit kostuum bestaat uit een over-all, losse handen, overzet voeten en een los hoofd. Het hoofd kleeft door middel van klittenband aan het lichaam.

Het kostuum wordt standaard zonder kleding geleverd. Wilt u de haas van kleding voorzien zoals op de foto's bij Meer details, dan kunt u hier gratis gebruik van maken mits beschikbaar.

Een mascotte pak haas donkerbruin huren kunt u eenvoudig online regelen.

Per pak wordt een borg van € 50,- berekend.

Enkele voorbeelden van beschikbare kledingstukken. Wij tonen u hier foto's van willekeurige paashaas kostuums. Kledingstukken zijn kosteloos beschikbaar, echter onder voorbehoud van beschikbaarheid. Het aantal ervan is namelijk beperkt.

 

Geruit jasje herenmodelPaashaas met witte jurkPaashaas met wit schort huren

Mascotte pak haas donkerbruin huren online

 

U huurt het kostuum per dag. Bij het ophalen van het kostuum betaalt u een borg. Samen met ons controleert u het kostuum op beschadigingen, vlekken en compleetheid van de accessoires.

De borg voor het paashaas kostuum huren kunt u samen met de huur bij ons contant voldoen. Tevens zullen wij een kopie van uw legitimatiebewijs maken.