Dit paashaas kostuum is voordelig te huur en is uitermate geschikt voor bedrijven en verenigingen. Laat bij jouw bedrijf deze paashaas rondlopen, eventueel in combinatie met een kip, en maak van Pasen een groot feest.

Paashaas kostuum huren wit

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer details

Dit paashaas kostuum bestaat uit een over-all, losse handen, overzet voeten en een los hoofd. Het hoofd kleeft door middel van klittenband aan het lichaam.

Het kostuum wordt standaard zonder kleding geleverd. Wilt u de paashaas van kleding voorzien zoals op de foto's bij Meer details, dan kunt u hier gratis gebruik van maken mits beschikbaar.

Een Paashaas kostuum huren kunt u eenvoudig online regelen.

 

Enkele voorbeelden van beschikbare kledingstukken. Wij tonen u hier foto's van willekeurige paashaas kostuums. Kledingstukken zijn kosteloos beschikbaar, echter onder voorbehoud van beschikbaarheid. Het aantal ervan is namelijk beperkt.

 

paashaas kostuum huren online

 

U huurt het kostuum per dag. Bij het ophalen van het kostuum betaalt u een borg. Samen met ons controleert u het kostuum op beschadigingen, vlekken en compleetheid van de accessoires.

De borg voor het paashaas kostuum huren kunt u samen met de huur bij ons contant voldoen. Tevens zullen wij een kopie van uw legitimatiebewijs maken.