Verzending

Indien u niet de mogelijkheid heeft om de gereserveerde kostuums te komen halen, is het mogelijk om de kostuums te laten verzenden. Hou dan rekening met 1 dag levertijd en verzendkosten van € 17,50 per verzending. Wij versturen de kostuums met PostNL, wij hebben géén invloed op en zijn niet aansprakelijk voor de tijdstip van levering. U krijgt van ons een track & trace nummer zodat u de levering zelf kunt volgen.

Het is echter niet mogelijk om de sinterklaas kostuums, de kerst kostuums en paas kostuums te laten bezorgen tijdens de betreffende feestdagen of de korte dagen er voor. Dit omdat de kostuums en mascotte pakken dan te lang onderweg zijn en dan niet verhuurd kunnen worden.

 

De huurprijs is op basis van 1 dag dragen en is inclusief:

- aflevering 1 dag voor gebruik

- reiniging

- 21% BTW

De huurprijs is exclusief:

- retourzending, dit komt voor uw eigen rekening

De retourzending dient te geschieden de eerste dag ná gebruik. Vraagt u om een track & trace nummer zodat wij het pakket kunnen traceren en dit ook verzekerd is.

 

De huurprijs wordt verhoogd met een borgsom wanneer u de reservering plaatst. De borg bedraagt € 50,- per kostuum en deze wordt, na ontvangst en controle van het kostuum, binnen 3 werkdagen teruggestort op uw rekening.