Wat begon als een hobby...

Een kleine 40 jaar geleden is mijn vader begonnen met het zich te verhuren als Sinterklaas. Zijn succesvolle aanpak en oog voor detail maakte het tot een succes. Al snel werd er uitgebreid van één Sinterklaas en een paar Zwarte pieten naar meerdere hulp Sinterklazen en meer Pieten.

Jaren later is het uitgebreid met meerdere Kerstman kostuums en ook paashaas kostuums.

Na zelf 20 jaar ervaring te hebben opgedaan als zwarte piet en de vaste schminker op de werkdagen van zwarte piet is er na het overlijden van mijn vader en onze vaste hulp Sint een hoop werk weggevallen.

De zo vertrouwde hectiek verdween en de met zorg vergaarde kostuums bleven in de rekken hangen, echter de passie ging niet verloren.

Met de Zwarte Pieten discussie die ieder jaar weer oplaait en de pepernoten die vanaf september al weer in de schappen liggen beginnen ook de kriebels ieder jaar weer om het gebruik van onze mooie kostuums weer nieuw leven in te blazen.

Nieuwe tijden bieden nieuwe mogelijkheden. De kostuums zijn allemaal gefotografeerd en er is besloten om de pakken te gaan verhuren. Op deze manier kan een ieder genieten van onze prachtige kostuums waarvoor wij bij ieder bezoek bij particulieren maar ook bij bedrijven weer de grootste complimenten kregen.

De eerste opzet is dan ook Sinterklaas, Kerst en Pasen maar in de toekomst willen wij dit zeker gaan uitbreiden. Mocht u op dit moment dus niet vinden wat u zoekt, kom dan zeker in de toekomst nog eens terug om ons assortiment te bekijken.

We zijn gevestigd in Ankeveen, centraal gelegen tussen Hilversum en Bussum.